Van marathonloper tot oermens door Bram Vogels van Up 4 Running

Om zijn rug na het ongeval in 2011 te ontlasten, ging Bram op zoek naar een manier om de impact van zijn passen te minimaliseren. Vanuit zijn sobere levenshouding ging hij terug naar de basis van het lopen door zijn schoenen steeds vaker aan de kant te zetten en te luisteren naar de signalen die zijn voeten geven.

Hoe komt het dat wij mensen zo goed kunnen hardlopen? Hoe komt het dat de meeste mensen zo veel last hebben met hardlopen? Tijdens deze clinic keer je terug in de tijd om als oermens te luisteren naar je voeten zodat je beter loopt, zonder blessures en meer plezier beleeft!

We scherpen onze zintuigen aan met een korte theoretische insteek en technische oefeningen op blote voeten. Wanneer dit goed in de voeten zit, trekken we erop uit voor een klein rondje. Wees niet bang, want tijdens het hardlopen zijn je normale schoenen zeker toegelaten!

Deelnemers kunnen voor €5 exclusief gebruik maken van een paar gloednieuwe Skinners voor een gelijkaardig gevoel! Vergeet je schoenmaat niet door te geven!

Inschrijven voor deze workshop via inschrijven@oergezonddag.nl