Op reis naar je oer-gevoel door Nanna Nicole Ros van Manao.nu

De (sjamanen)drum is een bijzonder krachtig en heilig oer-instrument dat ons verbindt met het ritme van ons hart en dat van Moeder Aarde. Zo lang als dat er mensen zijn, zijn er drums. De drum werd van oudsher en nog steeds gebruikt door sjamanen & medicijnvrouwen en –mannen om in trance te komen. Op deze manier reisden ze af naar een geestenwereld en kwamen terug met kennis voor hun volk of genezing van hun patiënten.

Je hoeft geen sjamaan te zijn om op trancereis te gaan. Iedereen kan het. Het geluid van de drum is een oertaal die ons (meestal) direct en diep raakt. Ik begeleid je graag met de drum op reis zodat je kennis kunt maken met wat sjamanisme o.a. te bieden heeft. Het hernieuwde diepere contact met de natuur en de verschillende werelden heeft mij enorm geholpen om dichterbij mijzelf te komen. En te weten waar mijn kracht zit en waar ik kracht uit kan putten.

Een trancereis kun je een beetje vergelijken met de staat-van-zijn die je kunt ‘bereiken’ tijdens mediteren. Je hersenen betreden een soortgelijke hersengolf. Het mooie van trancereizen is dat het jou naar die andere wereld kan brengen. Een wereld waar o.a. krachtdieren, spirits, elementen uit de natuur er voor jou zijn. Om je te kunnen verbinden met wat er diep in jou leeft en dat wat er voor jou is. Puur op het geluid. Verder niks. Hartstikke natuurlijk.

Travelling was never this cheap…
Inschrijven voor deze workshop via inschrijven@oergezonddag.nl